tiistai 12. marraskuuta 2013

Kahdeksan viikkoa

Neljä päivää sitten eli perjantaina Minni muutti uuteen kotiin Karttulaan, jossa sillä on kaverina oma äiti Hippu. Eli silloin lähti myös Hippu takaisin omaan kotiinsa oltuaan lähes kaksi ja puoli kuukautta mammalomalla täällä maalla. Minnin nimi on nyt Muru. Ja hyvin sillä kuulemma menee! Pennut eivät paljon äitiä osanneet ikävöidä, koska ne oli lähes vieroitettu (Hippu imetti enää harvoin) ja ne syövät tosi hyvin omaa ruokaansa. Lisäksi niillä on oma mummo (Melli) hoitamassa ja vähän Pamikin. Pami ei vaan jaksa enää kauan pentujen hillumista, se haluaa aina vain vetäytyä omaan rauhaansa lepäämään. Pennuilla on riehuhetket ja sitten on nukkumahetket. Kun ne riehuvat, tuvassa on menoa, meteliä ja meininkiä. Kukaan tai mikään ei ole "turvassa"... Mutta nukkuessaan ne ovat rentoja ja niin suloisia :)
Tämän viikon aikana lähtevät Nalle ja Muksu uusiin koteihinsa. Ne ovat reippaita ja sosiaalisia pentuja, varmasti pärjäävät maailmalla.


minni istuu
Minni 7 viikkoa.
minnin kasvokuva
Minnin "kasvokuva", ikää seitsemän viikkoa.
pirjo ja koirat
Minä, Hippu, Minni ja Melli. Eli koiria kolmessa polvessa: Melli-mummo, Hippu-äiti ja Minni-tytär.
noppa
Noppa 7vk 2pv.
muksu
Muksu 7vk 2pv.
muffe leikkii
Muffe 7vk 3pv.
pami ja nalle
Pami ja Nalle 7vk 2pv.

1 kommentti:

  1. Ihania koirapoikia siellä peuhaamassa! Menetin oman 11-vuotiaan gööttiystäväni maaliskuussa enkä ole lakannut sitä kaipaamasta. Lenkkiseuraa ja mökkikaveria ei enää ole, tulen itsekin vaan laiskaksi sohvalla löhöäjäksi kun ei ole päivittäin reipasta ulkoiluttajaa.

    Siggen mamma

    VastaaPoista