sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Yhdeksän viikkoa ja vähän päälle

Haluaisin muistuttaa kaikkia siitä, että Noppa ja Muffe ovat yhä vapaina, eli uusia koteja niille toivottaisiin. Vai onko tilanne tällä hetkellä sellainen, että kaikilla halukkailla on jo oma göötti? Olen tässä yrittänyt miettiä, missä vielä pitäisi ilmoituksia julkaista... Noppa ja Muffe ovat molemmat ihania persoonia. Ne näyttävät oppivan nopeasti uusia asioita, ne ovat siinä mielessä parhaassa iässä. Ne tietävät jo, mitä tuleman pitää, jos on kyse rutiineista. Muffe on rohkeampi, jos se tarkoittaa sitä, että sen tutkimusmatkat ulottuvat pitemmälle. Jos tapahtuu yllättäviä asioita, molemmat perääntyvät ensin, mutta tulevat sitten takaisin uteliaina tutkimaan yllätystä. Ne peuhaavat kovasti ja ärisevät ja purevat toisiaan, mutta se kuuluu asiaan. Voimia pitää testailla. Ihan villipäällä niitä ei kannata syliin ottaa, mutta rauhallisemmalla hetkellä ne viihtyvät pitkään sylissä. Niiden turkki on niin pehmeä ja sitä on ihana silitellä. Joskus pennut nukahtavat syliin, silloin ei halua liikahtaakaan, jotta tämä suloinen idylli ei särkyisi...
Tässä kuvasarjaa tämän viikon touhuista ulkona. Välillä on satanut vettä (siitä pennut eivät oikein pidä) ja on ollut kuuraa. Pennut ovat alkaneet kanniskella ja pureskella kaikenlaisia kepakoita ja risuja. Melli osallistuu välillä takaa-ajoon ja harhautusleikkeihin keppien kanssa. Se alkaa olla melko huimaa menoa :)


melli noppa muffe
Mellin kanssa Noppa ja Muffe. Ikää pennuilla 9vk 2pv.
takaa-ajo
Ulkona meno on melkein jatkuvasti vauhdikasta. Ei ihme, että pennut nukahtavat pian sisälle tulon jälkeen...
hippaa
Tässä takaa-ajoleikkiä kepin kanssa.
peuhaamista
Välillä peuhataan.
pennut
Kuurainen maa tuoksuu jännittävältä.
noppa tarkkana
Noppa tarkkaavaisena. Ikää 9vk 3pv.
noppa juoksee
Noppa juoksee.
muffe
Muffekin on hetken paikallaan.
muffe seisoo
Muffe kuuraisella nurmikolla.
muffe ja noppa
Pennut rakastavat ulkona olemista!
muffe ja keppi
Muffe juoksee kepin kanssa ja aivan varmasti kuvan ulkopuolella Noppa juoksee sen perässä :D
melli
Melli-mummo seurailee pentujen touhuja.

2 kommenttia:

  1. Ihania pentuja ja kuvia! Ehkä voisit lisätä blogin osoitteen gööttiyhdistyksen pentuvälityksen sivujen ilmoitukseen, niin kiinnostuneet löytäisivät tänne ihastelemaan :)

    VastaaPoista
  2. onkohan pennut/pentu vielä vapaana? olisin kiinnostunut gööteistä... :D

    VastaaPoista